TAPIJOKOS PERLAI
Tradiciniai tapijokos perlai iš Taivano - gaminami iš maniokos šakniagumbės bei saldžios bulvės krakmolo. Iš maniokos šakniagumbės išgaunamas krakmolas yra vienas švariausių ir gryniausių krakmolo rūšių. Maniokos šakniagumbės sudėtyje nėra glitimo ir riebalų. Išvirti perlai savo tekstūra yra panašūs į guminukus.
Paruošimas:
Tapijokos perlus įdėti į verdantį vandenį, maišyti ir virti 25 minutes. Išjungus ugnį, puodą uždengti dangčiu ir palaikyti dar 25 minutes. Tuomet perlus nukošti ir nuplauti šaltu vandeniu. Norint daugiau skonio į išvirusius perlus įmaišykite rudojo cukraus. Išvirus rekomenduojame suvartoti per 6h.
Laikyti: Vėsioje sausoje vietoje. +1 - +7 C
Geriausias iki: Žiūrėti ant pakuotės (2023.02.02).
Gamintojas: TAIVANAS
Platintojas:
UAB FORMOSA LT
Šilo g. 27-13, LT-10317 VILNIUS,LIETUVA
www.formosa.lt
300g.
MAISTINĖ VERTĖ | 100G |
ENERGETINĖ VERTĖ | 1004KJ/240KCAL |
RIEBALAI | 0G |
IŠ JŲ SOČIOSIOS RIEBALŲ RŪGŠTYS
| 0G
|
ANGLIAVANDENIAI
| 25G
|
IŠ KURIŲ CUKRŲ
| 22G
|
BALTYMAI
| 1G
|
DRUSKA
| 0G
|